Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(707 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
AdamekAdam napisał:
Dzięki
Ależ proszę .
---
Cóż bywa , nie Ty pierwszy i nie Ostatni .
---
Jak w środku była forsa w gotówce , to nie masz co Liczyć na zwrot dokumentów , normalną drogą !
---
Gorzej jak w dokumentach , miałeś karty płatnicze ... !!! . to już raczej zapomnij .
---
Ja w Banku , zostawiłem kalendarz kieszonkowy z gotówką w środku na krześle i po pół godzinie jak wróciłem nie było śladu .
Na kamerze widać jedynie , jak wstaję i podchodzę do stolika z pracownikiem banku , a ktoś inny siada i po chwili też wstaje i wychodzi na zewnątrz ... I TYLE PO MOJEJ FOSIE ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Adam Kawiecki
(AdamekAdam)
Wiking
a co po kartach płatniczych jak pinu brak poza tym od razu zastrzegłem , na forse nie liczę byłbym szcześliwy samym portfelem, miałem tam prawko i jeszcze kilka takich potrzebnych mi rzeczy. Cóż już teraz to tylko zostaje opcja że ktoś wyśle same dokumenty pocztą chociaż wątpie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
AdamekAdam napisał:
a co po kartach płatniczych jak pinu brak poza tym od razu zastrzegłem , na forse nie liczę byłbym szcześliwy samym portfelem, miałem tam prawko i jeszcze kilka takich potrzebnych mi rzeczy. Cóż już teraz to tylko zostaje opcja że ktoś wyśle same dokumenty pocztą chociaż wątpie..
Zglosiles na policje?? poczta do PL raczej nie przyjdzie ale moze ktos wrzucil do skrzynki na komisariacie.... beda mieli Twoje dane: dadza Ci znac.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok